Sezona güzel bir başlangıç |Galatasaray-Malaga|

Sonu her nekadar guzel bitsede boslukta kaldik ligler bitti biteli. Futbol sezonu bitse de Galatasaray acligimizi bir sure daha basketbol final serileriyle giderdik. Sezon bitti ama biz daha bitmedik dedik birazda u-20 dunya kupasini kovaladik.Eninde sonunda oda bitti... Transfer borsasının bizim için tabiri caizse ölü deniz gibi durgun olmasi pek alisilmis birsey degil. Her ne kadar ne transfere nede bilete bizim askimiz bu renklere desekte yaz aylarının tek eglencesidir transfer.

Bu macsizlikta ve futboldan baska herseyin konusuldugu donemde klubun kamp programi belli oldu "21 Temmuz 2013 Galatasaray-Malaga Izmir Ataturk Stadyumu" klasik gidilirmi gidilmezmi sohbetlerinden sonda gerekli adimlar atildi ve adinin oldugu her yerde adimlarimiz var felsefesiyle ozlenen izmir deplasmaninin hazirliklari basladi.Listeler hazirlandi izinler alindi ve 21 Temmuz pazar sabahi saat 06.00 da incirliden cikildi yola.Makarasi bol,kadrosu muazzam ve tabiki ege deplasmanlarinin vazgecilmezi kofteci yusuf realitesinin yasatildigi bir yolun ardindan saat 15.00 sularinda izmire varildi. Mac icin orada olan cahit sucu ve orhan tolga balarisi abilerimizin yani sira ankaradan gelen fatih bayrak ve ozkan balci abilerimizin yanina kordona geldik.

Maca iki saat kala davullari pankartlari iceri soktugumuzda karsilastigimiz manzara anlatilmaz yasanir tarzdaydi.35 derece sicak %85 nem ve mubarek ramazan ayina baskin cikmisti Galatasaray aski cimbomun kalesi izmir halkinda. Mac okadar hizli basladiki daha biz sesimizi acamadan gol sesleriyle inledi tribunler drogbanin ofsayt olarak degerlendirilen ve sayilmayan goluyle. Okadar kitlenmistikki tezahurata,sevdamizi haykirmaya golun sayilmadigini sneijderin enfes golunden sonra anlayabildik. Dakikalar 35 i gosterdiginde izmirdeki ultraslan kardeslerimizin hazirladigi mesale sov ile sicaklik 35 dereceden 200derecelere kadar cikti.Mac tam bir dostluk maci skoruyla 3-3 bitti, taraftar futbola ve galatasaraya doydu..Ilk yari ustalar sahneye cikti 2. Yari ciraklar son noktayi koydu.

Oynanan futbol bence sezona donuk umut verdi. Mactan sonra kalabalik otobus tayfasiyla istanbula donus basladi.Sezonun ilk deplasmani gosterdiki bu sene deplasmanlar cok guzel olacak. Onumuzdeki deplasman 11 Agustos Kayseri Super Kupa maci. Ozamana kadar yine bosluktayiz...

ultrAslan Izmir'e emeklerinden ve bizi en iyi sekilde agirladiklarindan oturu tesekkur ederiz

0 yorum:

Yorum Gönder

SONSUZA DEK

SONSUZA DEK