Who is DEVLET ?

DEVLET TARAFINDAN KADRO DIŞI BIRAKILDI
Cenk Akyol bir açıklama yaptı ve dedi ki: Nihazt İzçin verdiği cevaba göre kadroya alınmama sebebim "DEVLET" .

Peki bu DEVLET kim kardeşim ? Bu DEVLET daha önce hiç basketbol oynamış mı ? Yada hiç koçluk yapmış mı ? Yada ne biliyim bench nedir biliyor mu ? Üç sayı gerisinde ki atışları nasıldır ?

Bu bizim tanımadığımız bilmediğimiz DEVLET, Nihat İziç'i nerden tanıyor ? Turgay Demirel bu DEVLET'in akrabası mı ? Dahi koç! Tanjeviç ve DEVLET nerede oturur konuşurlar ? Zaten Milli Takım'ın başında Tanjeviç yok ki DEVLET varmış o zaman Tanjeviç neden maaş alıyor ?

Sordukça bunaldım Cenk Akyol napsın ?

Neyse Cenk Akyol benim nazarımda bu sene çok üstün bir performans sergilemedi ama bu yıl onun en iyi yılıydı. Milli Takıma alındığı diğer senelere kıyaslarsak bu yıl Milli takımda ilk 5 çıkması lazımdı. Ama DEVLET onu kadro dışı bıraktı sebebini de davranış kriterine uymaması olarak açıkladılar :) "DAVRANIŞ KRİTERİ" vay anasını ne güzel bir şey bulmuşlar ...

E tabi bu arada Milli Takım forması herşeyden üstündür geyikleri aldı başını yürüdü ...

Hadi tamam yedik. Bir sürü açıklama yapıldı edildi ama açıklama trafiğinin yaşandığı bu dönemde en iyi açıklama bence Murat Özyer'in 140 karaktere sığdırdığı bir tweeti idi : "16 Mayısta teknik ekiple uyuşuyordu ,disiplinliydi,takım oyuncusuydu 10 Temmuz'da teknik ekiple uyumlu değil ,davranış kriterlerine uymuyor". (Murat Özyer @2 yapmış bence.)

Şimdi bu durumda DOPİNG yapan Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu teknik kadronun davranış kriterine uyuyor. Buna müsade eden teknik kadronun davranışı TBF nin kriterine uyuyor. E o zaman bunun sonucunda Cenk Akyol şükretmeli ki bu kadar karakter yoksunu topluluğun hükmettiği bir Milli Takımda yok.

Sponsor, Garanti Bankası, Ferit Şahenk, NTV bu olaylara girmiyorum bile. Belki de DEVLET bunlardır. Kim bilir ?


Ha bu arada geçen sene de bu Milli Takım'da Göksenin ve Furkan Aldemir'e, Fenerbahçe'ye transfer olun baskısı vardı. Milli Takım seviyesi gerçekten insanı hayrete düşürüyor. Sonra neden küfür ediyorsun ? Murat Özyer, Ergin Ataman, Ünal Aysal edemediği için ben ediyorum kardeşim.

Bir başka nokta da basından bir kişi de çıkıp demiyor ki aga bu nedir ? Bu adam neden Milli Takım kadrosuna alınmadı ? Yoksa bu DEVLET #bizkazanacağız diyen "tarafsız" gazetecilerinde mi başında ?

"Cenk Akyol" hadisesi de unutulur benim memleketimde, çünkü DEVLET ne derse o olur. Bu ayıbın üzerine başka ayıplar da eklenir onlar da unutulur. Yeter ki DEVLET in dediği olsun.

Sana birşey diyeyim mi kardeşim biz seni yalnız bırakmayız ama yalnızsın be Cenk Akyol

why me coach ?

0 yorum:

Yorum Gönder

SONSUZA DEK

SONSUZA DEK