Futbol Ülkesi Türkiye !!!

Yalnızlık Paylaşılmaz
Cumartesi günü finali oynanacak U-20 dünya kupası Türkiye'de oynandı bitti. Sessiz sedasız, kimsesiz bir şekilde geleceğin yıldızları memleketin bir çok stadyumundan geçti. Ne goller atıldı, ne kurtarışlar yapıldı bu genç yaşında ne futbol oynadılar bu çocuklar ama ne gören var ne bilen.(50 Maç 149 gol ). Bir önceki turnuva Kolombiya' daydı ve 25.000 seyirciye oynandı biz de ise 50 maç toplam 30.000 seyirci. İsveç'te düzenlenen UEFA Bayanlar Avrupa Şampiyonası için şu ana kadar atılan toplam bilet sayısı 115.000.

Tutturmuşuz 2020 olimpiyatları... Ulan biz ne anlarız olimpiyattan, olimpiyat ruhundan. Biz anca atletizmde, halterde, güreşte hatta Kırkpınar'da doping yapalım. Bize 2020 yi verirse IOC nin de kafasına sıçayım.

Fıstık gibi dünya kupası vardı evimizde. Neden reklamını yapmazsın ? neden insanları bu organizasyona teşvik etmezsin ? Başbakan protesto edilecek diye açılış Kayseri'de yapıldı. Ne kadar moron varsa spor için bir araya gelmişken bu soruları sormak abesle iştigal. Bizim U-20 takımından bahsetmiyorum bile. Bu kadar pisliğin, nefretin içinde çocuklar ne yapsın ?

Şikesi, Dopingi, federasyonu, yöneticileri derken soğuduk futboldan zaten anladığımız tek spor dalı futboldu ondan da soğuduk. Bu konu da emeği geçen herkesin kendi pisliğinde boğulması için duacıyım.


1 yorum:

selim dedi ki...

Ben bu resimdeki arkadaşı tanıyorum sanırım

Yorum Gönder

SONSUZA DEK

SONSUZA DEK