Kavga Daha Büyük, İdealler Zaten Büyük, Galatasaray Tek Büyük!.


               
Yazı yazmanın en zor olduğu günler, hatta konuşmanın yutkunmanın imkansıza yakın olduğu günler. Zaten romantizmin herhangi bir yerinde olamadım, ben ve benim gibiler yazmak yerine savaşmayı seçiyorlar.

İhanetin, kibrin tavan yaptığı anlar. 

Sırtından vurulan bir İmparator var. Gözümüzün önünde gözümüzün içine baka baka, bizden hiç çekinmeden İmparatoru sırtından bıçakladılar. 

Ama biz bu kahpeliği unutmayacağız. İmparatoru için savaşan bir güruhuz. Bu savaş  ta ki intikam alınıp ihanet edenler klüpten gidene kadar devam edecek 



Biz hep sevinç göz yaşlarına alıştık. Bu gözyaşları ise ayrılığın değil yapılan ihanet için dökülen gözyaşları. Ama hocam sen emin ol bunun da hesabını soracağız... 



 "CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR" Hocam başımızı hiç eğmedik. Sen sakın eğme. Düştüğümüz de kalkmasını da biliriz. Aslanlar gibi ayaktayız. Sen şimdi gidiyorsun ama döndüğünde arkandan teneke bağlayanlar burada olmayacak.

Sen doğru düzgün çalışsınlar diye dolarlar bağışladın kurumsallığın yayın organına daha sen gitmeden kurumsallık yaptılar. Olsun üzülme hocam onun da hesabı sorulacak.


Bak hocam bunlar sadece başlangıç. Biz pes etmeyeceğiz, ihanet etmeyeceğiz. Onlar gidene kadar mücadele edeceğiz. Bu zihniyeti gömeceğiz ta derinlere. Dediğin gibi "KAVGA BÜYÜK" biz hiç kavgadan kaçmadık. Senin için Galatasaray için safları sıklaştırdık, kavgayı başlattık.

YA TERİM YA ÖLÜM...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Allah Kerim Fatih Terim

Yorum Gönder

SONSUZA DEK

SONSUZA DEK